facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Fietsvierdaagse Venray is gestart

juli 25, 2023

Dinsdag 25 juli 08.30 uur verzamelden zich de eerste fietsers om aan de 38ste Fietsvierdaagse Venray te beginnen.

Anita Classens, voorzitter van Fietsvierdaagse Venray heette iedereen welkom en dankte alle meewerkende vrijwilligers die er vooraf en deze vier dagen voor zorgen dat de fietsvierdaagse 2023 een succes wordt. Zij nodigde wethouder Wim de Schryver uit om de opening te verrichten.

Nadat Wim de Schryver iedereen fijne dagen met goed fietsweer had gewenst vroeg hij wethouder Daan Janssen om de fietsvierdaagse bel te luiden als teken dat de deelnemers konden vertrekken, uitgezwaaid door de wethouders en het bestuur.

Dit was het begin van de fietsvierdaagse op dinsdag 25 juli maar voor de organisatie geldt natuurlijk een ander tijdspad. Zij zijn al maanden bezig met de voorbereidingen van deze editie. Een taak die steeds zwaarder valt door het gemis van vrijwilligers en bestuursleden. Niet voor niets deden voorzitter Anita Classens en wethouder Wim de Schryver een oproep om zich als vrijwilliger of bestuurslid aan te sluiten bij de organisatie Fietsvierdaagse Venray.

Zoals u in en/of op diverse media hebt kunnen lezen heeft de organisatie dit jaar aanpassingen moeten doen waardoor de deelnemers iets meer op zichzelf aangewezen zijn. Te denken valt hierbij aan het ontbreken van verkeersregelaars op drukke punten en een gedetailleerde fietsroute, al staan op de routes wel overal de bekende bewegwijzeringspijlen. Ook is er dit jaar per route slechts één stempelpost in plaats van twee of meer in voorgaande jaren.

Dit alles neemt niet weg dat de organisatie iedereen een fijne fietsvierdaagse toewenst en hoopt dat de deelnemers er een volgende editie weer bij zijn.

Meer informatie is te vinden op de website van Fietsvierdaagse Venray. Inschrijven of een dagkaart kopen kan ter plekke bij het start- en eindpunt, hotel de Witte Hoeve aan de Gasstraat in Venray.

1 20230725 084259

  3 20230725 084414  4 20230725 084447

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws