facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 04, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Verruimde openstelling toren St. PetrusBanden kerk

juli 25, 2023

De beklimming van de kerktoren van de St. Petrus’ Bandenkerk geniet een steeds grotere belangstelling. Vele bezoekers hebben dit jaar de weg naar boven door de 6 ingerichte thema-kamers al bewandeld.

Daarom is de reguliere openstelling op de zaterdagmiddag uitgebreid. Voortaan is de toren open van 14.00 – 16.30 uur. De laatste mogelijkheid om nog omhoog te gaan is om 16.00 uur.

Ook op de koopzondagen in Venray willen mensen de toren beklimmen. Daarom zal op de koopzondagen van juli tot en met oktober 2023 de toren open zijn van 14.00 – 16.30 uur. Het gaat om de koopzondagen van 30 juli, 27 augustus, 24 september en 29 oktober 2023.

Entreeprijs voor de toren is € 5,00 vanaf 14 jaar en € 2,00 voor 4-14 jaar.

De deskundige en enthousiaste torengidsen van de St. Petrus’ Bandenkerk leiden u graag rond en vertellen het verhaal van de geschiedenis van de toren en het carillon.

Groepen kunnen op afspraak, ook op andere tijden en het hele jaar door, een gidstoer boeken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u interesse gekregen in het carillon en de toren, kijk dan voor meer informatie op: www.carillon-venray.nl

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Archief Omroep Venray
  • Bron artikel: Stichting Carillon Venray
Gepubliceerd in Nieuws