facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 20, 2024
     
Gemist kijk live luister live

De voordelen van slimme sloten in huis

juni 02, 2023

De sloten zijn een van de oudste en meest essentiële elementen van een huis- en bedrijfsalarmsysteem. Het oude slot en de sleutel hebben de tand des tijds doorstaan ​​omdat het een adequate beschermingsmaatregel is als het gaat om het controleren van de toegang tot het huis, maar het heeft enkele gebreken. Sleutels kunnen verloren, gestolen of gekopieerd worden; je kunt jezelf buitensluiten als je de sleutel vergeet; traditionele sloten kunnen worden opengebroken of geforceerd, en je gewone deurslot kan je niet vertellen of het is gecompromitteerd. Je weet dan dus niet zeker of je een slotenmaker Den Haag moet inhuren. Bij slimme sloten is dit wel het geval! Hieronder vind je alle voordelen van deze moderne sloten. 

Op afstand vergrendelen en ontgrendelen 

De meeste deursloten worden geleverd met functies voor op afstand vergrendelen en ontgrendelen. Als je 's avonds voordat je naar bed gaat de deuren op slot wilt doen, hoef je niet meer naar de deur om het slot in werking te stellen. Je kunt gewoon een smartphone app openen of naar het bedieningspaneel van je alarmsysteem gaan en met een druk op de knop de deuren op slot doen. Als je een gast verwacht, kun je de deur ontgrendelen zonder dat je hoeft te stoppen met je bezigheden. Sommige systemen zijn zelfs compatibel met stemassistenten zoals Amazon's Alexa en Google Home. Als een van deze digitale assistenten is aangesloten, kun je functies inschakelen waarmee je met spraakopdrachten kunt vergrendelen en ontgrendelen.

Toegangscontrole

Met slimme deursloten laten installeren door een slotenmaker Barendrecht geef je elke gebruiker een unieke code om de woning binnen te komen. Sommige systemen houden zelfs records van beveiligingssystemen voor toegangscontrole bij, zodat je kunt zien wanneer mensen komen en gaan. Je kunt zelfs mensen tijdelijk toegang verlenen als je op vakantie gaat. In plaats van iemand een kopie van de sleutel te moeten geven, kun je hem of haar gewoon een code geven terwijl je weg bent. Je kunt ook codes toewijzen die alleen op een bepaald tijdstip van de dag werken. Dit kan goed zijn voor mensen zoals hondenuitlaters of huishoudsters die misschien langs moeten komen als je aan het werk bent. 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Twenty Four Webvertising
  • Bron artikel: Twenty Four Webvertising
  • Soort artikel: Reclame
Gepubliceerd in Ondernemend (reclame)