facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 20, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Strandtassen worden het hele jaar door verkocht

juni 09, 2023

Bij een strandtas denken we natuurlijk direct aan de zomer, het strand en vaak ook het zwembad of de zee. Deze tassen zijn bij uitstek geschikt om je handdoeken mee te nemen, zodat je niet alles onder het zand hebt zitten. Toch zien we dat veel mensen deze tassen niet alleen tijdens de zomermaanden gebruiken, maar ze ook in de wintermaanden worden gebruikt voor allerlei andere toepassingen. Het is en blijft toch een tas, ideaal dus om bijvoorbeeld je boodschappen in te doen of andere spulletjes. Welke voordelen deze tassen hebben, bespreken we met je in dit artikel. We kunnen je verzekeren dat je na het lezen van dit artikel nooit meer hetzelfde naar deze tassen zult kijken.

Strandtassen hebben extra ruimte

Eén van de voordelen van een strandtas is dat ze ontzettend veel ruimte hebben. Anders dan een standaard handtas, kun je in je strandtas de nodige handdoeken meenemen. Omdat je natuurlijk vrij bent om te bepalen wat je mee wilt nemen, zijn ze ook bij uitstek geschikt voor een dagje weg. Stel dat je met je gezin naar de dierentuin gaat, dan is deze tas ideaal om allerlei lekkernijen mee te nemen en voor de kleintjes bijvoorbeeld wat schone kleren en luiers. Meestal beschikken deze tassen ook over allerlei kleine vakjes, ideaal voor je telefoon, portemonnee en andere zaken die je eenvoudig en snel wilt kunnen pakken. Je kunt je dus wel voorstellen dat deze tas gedurende het hele jaar ideaal is om mee te nemen, omdat je er veel meer in kwijt kunt.

Duurzaam en waterbestendig

Nederland is nu niet bepaald een land waar het gedurende het hele jaar lekker weer is. De kans dat het in de herfst en ook in de wintermaand regent of sneeuwt, is dus vrij groot. Hoe  handig is het dan om een tas bij je te hebben die waterbestendig is en ook nog eens duurzaam. Zo hoef je niet bang te zijn dat je spullen nat worden en is de tas ook bestendig tegen een stootje. Ideaal dus voor wanneer je een dagje weggaat en een hoop spullen mee moet nemen. Stel dat je dan een eindje door de regen moet lopen, dan hoef je niet bang te zijn dat je tas beschadigd. Uiteraard wel even laten drogen voordat je de tas weer opbergt, maar dan zul je zien dat het de perfecte tas is voor allerlei verschillende doeleinden.

Stijlvol

We kunnen veel zeggen over tassen, maar de strandtas is en blijft toch iets iconisch. De kenmerken ‘Ibiza’ look geeft toch iets speciaals. Deze tassen kunnen prima worden gecombineerd met allerlei verschillende soorten outfits, maar komen uiteraard het beste uit de verf in combinatie met een mooie jurk. Dus ben jij op zoek naar een tas die niet alleen stijlvol, maar ook praktisch is en een keer iets anders is dan de handtas die je gewend bent? Dan is een strandtas zeker de moeite waard. Vooral omdat ze er in allerlei verschillende soorten en maten zijn, is er vast een tas die past bij wat jij zoekt.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Twenty Four Webvertising
  • Bron artikel: Twenty Four Webvertising
  • Soort artikel: Reclame
Gepubliceerd in Ondernemend (reclame)