facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
november 30, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Deze week ging de "dat verdient een vlaai" naar Ludo en Yvonne Gommans

november 30, 2022

Ludo en Yvonne hebben begin van het jaar hun dochter Sanne (22 jaar) verloren en een verschrikkelijke tijd achter de rug. Maar ondanks alles staan ze altijd voor iedereen klaar. Zo zaten wij voor meerdere weken “vast” met het vinden van een oppas voor onze twee kindjes en staan Ludo en Yvonne nu al weken voor ons klaar om op onze kindjes te letten! Ludo en Yvonne krijgen dit aangeboden namens Charon Hendriks.

Toen we Yvonne belde gebeurde er best wel wat bijzonders, ze was net boodschappen aan het doen. Maar ze pakte wel de telefoon op. Na haar verteld te hebben waarom we belde, werd het redelijk stil aan de andere kant van de lijn. Zeker toen we vertelde dat vandaag Rijstevlaai met slagroom klaar stond voor Ludo en Yvonne, het was de lievelings vlaai van Sanne.

Tijdens het uitreiken van de vlaai na het programma, kreeg Mario de uitnodiging voor een bakje Koffie met een stukje vlaai. Daar kreeg Mario het verhaal van Sanne te horen.

Dat dit Mario erg raakte mag dan niet bijzonder zijn, het was een heel mooi gesprek. Ook kreeg Mario iets bijzonders te horen, waarin de presentatoren zeer binnenkort in hun programma meer aandacht aan gaan spenderen.

Dankjewel Yvonne, voor je mooie verhaal en de vlaai is meer dan verdient! Aldus Mario Kremers

Wil jij ook iemand blij maken met een vlaai, vul dan snel het opgave formulier in op:https://www.omroepvenray.nl/vlaai

En luister natuurlijk elke zaterdag tussen 10 en 12 uur naar Omroep Venray.

Aanvullende informatie

  • Begint op: maandag 31 oktober 2022