facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

'Het onderste van de put' boekpresentatie Sandra van Eck-Leurs

mei 06, 2024

In Het onderste van de put - Een ervaringsverhaal over burn-out, depressie, persoonlijkheidsstoornis, brus zijn en het gevecht naar boven neemt Sandra van Eck-Leurs de lezer mee op een emotionele reis, waarin ze onverschrokken de diepten van haar eigen strijd verkent.

Ze moedigt lezers aan taboes te doorbreken en te praten over mentale gezondheid. Zo biedt haar boek niet alleen troost aan de degenen die worstelen met een burn-out of depressie, maar werpt het ook een verhelderend licht op het belang van openheid en ondersteuning in onze samenleving.

Sandra schrijft een indringend en ontroerend testament van zelfontdekking en nodigt haar lezers uit om mee te reizen in een verhaal over zelfreflectie, groei en de kracht van mensen. Op vrijdag 10 mei zal haar ervaringsverhaal worden uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Je hoort het tegenwoordig overal. Mensen krijgen een burn-out, een depressie of vallen op een andere manier om. Dat gaat jou nooit gebeuren. Je leven kent zeker pieken en dalen, maar je krabbelt altijd wel weer op. Totdat je onder in een put belandt die zo diep is dat je geen uitweg meer ziet. Iets in je trekt toch aan de bel en dan komt er hulp op je pad. Stap voor stap kom je weer boven. Herstel lijkt soms eeuwig te duren en makkelijk en leuk is het niet. Dit verhaal vertelt op een openhartige manier over de mentale worstelingen die je in een dergelijk proces tegen kunt komen.

 
Boekgegevens
Titel: Het onderste van de put - Een ervaringsverhaal over burn-out, depressie, persoonlijkheidsstoornis, brus zijn en het gevecht naar boven
Auteur: Sandra van Eck - Leurs
Verschijningsdatum: 10-05-2024
ISBN: 9789464890082

 
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 194

 

   
Over de auteur

Sandra is gelukkig getrouwd en woont samen met haar man en vier konijntjes in Leunen, een klein dorpje in het mooie Noord-Limburg. Dat geluk is niet altijd vanzelfsprekend. In haar leven maakte zij als gevolg van een persoonlijkheidsstoornis meerdere depressieve periodes door. De laatste was dermate ernstig dat ze niet meer onder hulp uit kon. Afgelopen jaren heeft zij dan ook diverse behandelingen ondergaan en ontdekt dat ze ontzettend veel gevoelens diep in haar heeft opgeslagen zonder daar ooit met iemand over te hebben gepraat. Over je gevoelens praat je immers niet. Door hierover te schrijven wil ze dit taboe doorbreken en anderen in een soortgelijke situatie helpen om eerder te praten en niet zo diep te vallen. Want praten is de eerste stap in de richting van herstel en je zult zien dat je echt niet alleen staat.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Sandra van Eck
  • Bron artikel: Sandra van Eck
Gepubliceerd in Nieuws