facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 26, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Ondanks een regenbuitje bruiste Venray op koopzondag

juni 27, 2022

Totaal verschillende muzikale klanken waren deze middag te horen, waardoor het winkelend publiek regelmatig verrast werd.

Een DJ zorgde op afwisselende plekken voor een gezellige sfeer tijdens het winkelen. Bij de mobiele DJ Booth! werd menig verzoeknummertje aangevraagd. Joekskapel  Ut Göt viel op met hun fel gele tenues. Zij maakten hun motto: “as ge mar leut het” volledig waar en speelden de sterren van de hemel.

Op het Henseniusplein hebben twee slagwerkgroepen elkaar afgewisseld: De slagwerkgroep van Ons Genoegen Oirlo bleek een levendige en jonge club die veel melodisch slagwerk liet horen. Indrukwekkend was ook de jeugdige slagwerkgroep van Jong Nederland uit Horst. Te beluisteren was o.a. Funny Stick Jokes (twee groepen samen), Western Movie en Guiro Hero, soms met zeer speciale effecten.

Zangtalenten in de dop liet zich deze middag ook horen op het pleintje Bleek/Schoolstraat/Passage: De Singeltjes, leeftijd van 6 tot 12 jaar zong indrukwekkend veel luisteraars naar zich toe. Ook samen met de groep Sing (leeftijd van 12 tot 20 jaar) zorgden zij voor een geweldige sfeer deze middag in het centrum van Venray.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venray Centraal
Gepubliceerd in Nieuws