facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Laatste weekend van "De Terp" Oirlo.

juni 16, 2022
Laatste weekend van "De Terp" Oirlo. De Terp Oirlo

Na 28 jaren hard werken gaan Paula en Gerrit Bardoel stoppen en daarmee gaat het café en de cafetaria in z’n huidige hoedanigheid verdwijnen.

Om dit afscheid luister bij te zetten zal er een afscheidsweekend georganiseerd worden op zaterdag 18 en zondag 19 juni.  In dit weekend kan iedereen nog een maal genieten van deze dorpskroeg. Hopelijk zal iedere bezoeker die ooit binnen is geweest dit weekend gebruiken om Gerrit en Paula de hand te komen schudden. Waarschijnlijk zullen er zelfs familieleden vanuit Canada overkomen om dit met hun te vieren.

Op zaterdag zullen er twee dj`s, te weten DJ Mark en DJ Paul de kroeg en de tent op z’n kop zetten. Op zondag zal om 11.00 uur gestart worden met een gezellig Frühschoppen m.m.v. Die Rübensammler waarna het officiële gedeelte zal beginnen vanaf ongeveer 14.00 uur. Vervolgens zal de partyband What-ever uit Zuid-Limburg ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. En daarna kan er nog lang na gekletst worden onder het genot van een muziekje en een drankje.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Eric Flinsenberg
  • Bron artikel: Feestcommissie Oirlo
  • Datum: donderdag 16 juni 2022
Tags

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!