facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 26, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Postcode Straatprijs valt in Merselo

juni 09, 2022

Goed nieuws voor dertien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5815AH aan de Dorperveld in Merselo.

Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. De inwoners uit Merselo winnen samen 425.000 euro.

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques. Het regent prijzen in de provincie Limburg want de PostcodeStraatprijs viel ook in Venlo. Daar winnen drie deelnemers van de Postcode Loterij samen een bedrag van 75.000 euro.  

De volgende bedragen zijn gewonnen:

- 75.000 euro (1 winnaar)

- 50.000 euro ( 2 winnaars)

- 25.000 euro (10 winnaars)  

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.   

Roman speelt mee met drie loten en wint 75.000 euro en een nieuwe auto: "Ik ga dit jaar naar mijn geboorteland Polen op vakantie en had al plannen om een nieuwe auto te kopen. Ik ben dan ook erg blij dat ik de auto heb gewonnen!"   

Elly en Rien reageren enthousiast op het winnen van de Straatprijs: "We gaan een mooie reis maken naar Oostenrijk en misschien naar Taiwan waar onze schoondochter vandaan komt."  

Marlon en Coen kunnen het geld goed gebruiken: "We verwachten binnenkomt een kindje en gaan een deel van het geld uitgeven aan babyspullen."  

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking aan de winnaars uit Merselo is op 19 juni vanaf 20.00 uur te zien in 'Eén tegen 50' bij RTL 4.   

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Postcode Loterij
  • Bron artikel: Postcode Loterij