facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
december 04, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Metameertalent schittert op ‘Open Podium’

juni 03, 2022

Op woensdagavond 1 juni vond het grandioze Open Podium van Metameer plaats. Talentvolle leerlingen van Metameer jenaplan Boxmeer en Metameer Stevensbeek stonden op het podium om in totaal 18 spectaculaire optredens te verzorgen. Ruim 130 ouders, leerlingen, medewerkers en toekomstige brugklassers genoten in de aula van locatie Metameer jenaplan Boxmeer van een avondvullend programma.

De docentenband opende de avond met het nummer ‘Valerie’ van Amy Winehouse en daarmee werd direct de toon gezet. Daarna volgden ontroerende, mooie en verrassende optredens van leerlingen met muziek en dans, in solo, duo of trio of met een band. Fiene en Sophie, maar ook Saphira oogstten veel bewondering met hun dansoptredens. Rowy en Gwen brachten met veel gevoel het nummer ‘One more light’ van Linkin’Park, waarbij de emotie voor iedereen tastbaar was. Pien zorgde voor stilte in de zaal en hier en daar zelfs een traan met het nummer ‘Dat heb jij gedaan’ van MEAU. Bente, Elena, Maik en Hazel-Fleur speelden met veel power ‘Happier than ever’ van Billie Eilish. En als kers op de taart was er een gezamenlijk optreden van de schoolbands ‘The Wednesdays’ en ‘Its Music’ van beide locaties van Metameer met het nummer ‘Get Lucky’ van Daft Punk.

Het publiek heeft enorm genoten van dit schitterende Open Podium en menig bezoeker gaf aan: Wat hebben we genoten en wat was het een avond van hoog niveau. Knap dat deze leerlingen dit durven en zich zo openstellen.”

De gehele avond werd vastgelegd door leerling Julian Heijnemans die ook als succesvol fotograaf aan het werk is. De opbrengst van dit ‘Open Podium’ van Metameer gaat in zijn geheel naar het goede doel ‘Hulp aan vluchtelingen uit Oekraïne’. Kijk voor meer informatie over het Kunst & Cultuur onderwijs op www.metameer.nl  ook voor informatie over het gehele onderwijs, activiteiten en open dagen.

Fotograaf: Julian Heijnemans, leerling Metameer

Op de foto: Schoolbands ‘The Wednesdays’ van Metameer jenaplan Boxmeer en ‘Its Music’ van Metameer Stevensbeek spelen samen het nummer Get Lucky van Daft Punk.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Julian Heijnemans, leerling Metameer
  • Datum: vrijdag 03 juni 2022