facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 26, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Finn Hol Legokoning van LegoMasters wedstrijd 2022

mei 16, 2022

Zaterdagmiddag 14 mei was het eindelijk zo ver voor de 15 prijswinnaars van de LegoMasters wedstrijd 2022 van winkeliersvereniging Venray Centraal. Vierenzestig bouwers hadden hun best gedaan om de mooiste, creatiefste, opvallendste en kleurrijkste creatie rond Koningsdag te bouwen. Het waren stuk voor stuk prachtige creaties die verdeeld door het centrum te zien zijn geweest. Liefst 900 stemformulieren werden ingeleverd. De bouwers hebben met z’n allen weer voor een kleurrijk geheel gezorgd in het centrum op Koningsdag en de koopzondag van 24 april.

Finn Hol Legokoning van Venray

Legospecialist en YouTuber Lorenzo de Leeuw deelde de prijzen uit. Prijswinnaars in de leeftijdcategorie van 4 t/m 12 jaar ontvingen een cadeaubon. Daarna werden de drie hoofdprijswinnaars naar voren geroepen. Dit waren Duo Thijs Holtackers en Len Karis met met hun bouwwerk “Koningsplein”, Finn Hol met zijn bouwwerk “De Rooyse Koningsmarkt” en Michiel Klomp met zijn bouwwerk “De Kroning van de Koning”. Maar er kon er maar één de allerbeste zijn. Finn Hol werd daarom uitgeroepen tot Legokoning van Venray 2022. Hij kreeg een grote Legopop waarop te lezen is dat hém alleen die titel toekomt.

Ter afsluiting kreeg iedereen nog wat te drinken en een stuk vlaai. De winkeliersvereniging kijkt terug op een zeer geslaagd evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venray Centraal
  • Bron artikel: Venray Centraal