facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

Onderzoek haalbaarheid verplaatsing coffeeshops in Venray

maart 16, 2022

De gemeente Venray heeft opdracht gegeven voor een onderzoek naar de haalbaarheid van de verplaatsing van coffeeshops in Venray.

De gemeenteraad heeft hier tijdens de raadsvergadering op 15 februari mee ingestemd. Het onderzoeks- en adviesbureau Breuer & Intraval uit Groningen voert het onderzoek uit. 

Het hoofddoel van het onderzoek is het inzicht krijgen in de haalbaarheid én het draagvlak voor de verplaatsing van de twee coffeeshops in het Henseniuskwartier in Venray. Ook wordt in kaart gebracht onder welke condities dit mogelijk is en welke effecten een verplaatsing zou hebben voor zowel de oude als de nieuwe locatie. Het scenario van een eventuele sluiting en de bijhorende gevolgen daarvan wordt tevens onderzocht.

 De verwachting is dat het onderzoek in het najaar van 2022 is afgerond.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..