facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Goede Doelen Week in Venray start in april

maart 09, 2022

De gezamenlijke collecte Goede Doelen 2022 start dit voorjaar. Bij de vorige aflevering van de gezamenlijke collecte is in totaal bijna € 92.000 opgehaald, een toename van ongeveer 20%!

Deze laatste vond plaats in het najaar in plaats van het voorjaar van 2021 in verband met de heersende pandemie. Ze gaan weer van start voor de collecte 2022. De gezamenlijke inspanningen komen ten goede van de volgende 17 goede doelen:

KWF Kankerbestrijding; Hartstichting; Alzheimer Nederland; Hersenstichting; Maag Lever Darm Stichting; Reuma Nederland; Rode Kruis; Nierstichting; Longfonds; MS fonds; Prinses Beatrix Spierfonds; Fonds Kinderhulp; Amnesty International; Brandwondenstichting; Epilepsiefonds; HandicapNL en de Zonnebloem.

Uiteraard is overwogen om ook Giro 555 toe te voegen aan de lijst in verband met de oorlog in Oekraïne. Maar er is voor gekozen om dat niet te doen, omdat men al ruim de gelegenheid heeft gehad om te doneren. Gezien de enorme opbrengst is van die mogelijkheid ruim gebruik gemaakt!

De collecteweek wordt gehouden in de week na Pasen, vanaf dinsdag 19 april 2022. In de week ervoor wordt de envelop met gegevens huis aan huis verspreid. U kunt dan uw keuze maken op welke manier u mee wilt doen.

Meld u aan als collectant!

Stichting Goede doelen Venray heeft dringend behoefte aan collectanten. Ze zijn ook erg blij met mensen die een uur voor hun kunnen vrijmaken. Vele handen maken licht werk. Doe mee met dit mooie werk. Ze zoeken collectanten voor de wijken Veltum, Landweert en Centrum Noord-West. Maar ook voor andere wijken kunt u zich melden als collectant. Bel een bestuurslid! Een van de volgende nummers: 06-27205561 / 06-11050006 / 06-55138225 / 06-21892307

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Goede Doelen Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..