facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 772 niet laden

Potgrondactie scouting de Peelspeurders Venray voor zomerkamp

maart 07, 2022

Al tientallen jaren organiseert scouting de Peelspeurders Venray om de twee jaar in maart een potgrond actie in de wijken van Venray. De jeugdleden van scouting Venray gaan dan langs de deuren om zo een extra zakcentje te verdienen dat ten goede komt aan het zomerkamp. Twee jaar geleden heeft de jeugd de eerste zaterdag van maart enthousiast potgrond kunnen verkopen aan de deuren in Venray. Helaas moest de potgrondactie op de tweede zaterdag afgelast worden, doordat het hele land voor het eerst in een strenge lockdown ging.

Tot op de dag van vandaag houdt het coronavirus het land in veel onzekerheid. Ook voor de jeugdverenigingen heeft dit een enorme impact. Om de jeugd toch dat extraatje te geven tijdens hun zomerkamp, houdt scouting Venray “hopelijk voor één keer” een alternatieve potgrondactie in de vorm van een Potgrond Drive-In. Geheel georganiseerd voor en door de jeugd. Wilt u verzekerd zijn van potgrond, waarmee u ook nog eens de vereniging steunt, plaats dan uw bestelling via de QR-Code, de jeugdleden zorgen ervoor dat uw bestelling klaarligt.

Het is ook mogelijk om uw potgrond ter plaatse te kopen, maar let op: Op = Op.

Op 19 maart kunt u tussen 10.00 uur en 17.00 uur aan de Oostsingel 41 Venray uw zakken potgrond(40L.) ophalen of u kunt voor een meerprijs de bestelde zakken thuis laten bezorgen. De betaling kan ter plekke afgehandeld worden, doormiddel van de pin, één Tikkie of gepast contant.

Gepubliceerd in Nieuws