facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juli 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Twee cheques uitgereikt aan ‘Rosentaler’ Merselo

juni 16, 2024

Vrijdagavond 7 juni jl. werd, tijdens de wekelijkse repetitie van de Rosentaler, een tweetal cheques aangeboden door de Vrienden van de Rosentaler.

Voorzitter Gerrit  Hendriks overhandigde een cheque van € 1.000,- aan de penningmeester (Hugo van Helden) van de Rosentaler, als extra bijdrage voor de aanschaf van nieuwe kleding voor hun optredens.

Ook werd de “Stichting Rosentaler Bierfest” blij gemaakt met een cheque van € 1.000,-. Deze werd uitgereikt door secretaris Ilse Vermeulen aan Marcel Janssen, die namens de Stichting deze cheque in ontvangst nam. Op deze wijze kan een extra ondersteuning worden geboden aan het gezellige Bierfest tijdens de jaarlijkse Pinksterweekenden. 

De Vrienden van de Rosentaler zijn er  trots op dat beide cheques uitgereikt konden worden. Zonder de trouwe leden was dit nooit gelukt. Lid worden van de Vrienden van de Rosentaler kan eenvoudig door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Vrienden van Rosentaler
  • Bron artikel: Vrienden van Rosentaler
Gepubliceerd in Nieuws