facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 06, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Vier Koningsdag 2024 in Venray

april 26, 2024

Koningsdag 2024 staat voor de deur en het is tijd om het oranje feest in Venray te vieren!

De feestelijkheden zijn vanmorgen al officieel van start gegaan met de traditionele uitreiking van lintjes aan 12 verdienstelijke burgers, een eerbetoon aan degenen die zich buitengewoon hebben ingezet voor de samenleving. Maar het feest houdt vandaag nog niet op, want vanavond gaat het verder met de bruisende Koningsnacht, gevuld met ´Vunzige Deuntjes´.

De festiviteiten gaan morgenvroeg weer verder met de altijd populaire kindermarkt. Jonge handelaars kunnen hun waren uitstallen en hun ondernemerschap tonen.

Naast de kindermarkt biedt Koningsdag een scala aan activiteiten voor jong en oud, met dans en muziek die de hele dag door op de pleinen klinken. Op het Henseniusplein worden speciale kinderactiviteiten georganiseerd, waaronder een mega stormbaan, mega twister en het uitdagende limbo dansen, allemaal ontworpen om de kleintjes te vermaken en te laten bewegen.

En voor degenen die vanaf 16.00 uur op zoek zijn naar meer vertier, kunnen hun weg vinden naar het Henseniusplein, waar DJ's en de sensationele band PROOST de sfeer verder zullen verhogen met hun opzwepende beats en energieke optredens.

Het belooft een onvergetelijke Koningsdag te worden, vol vreugde, gezelligheid en feestelijkheid voor alle aanwezigen!

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws