facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 28, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Uitreiking Raadselige Roos 2023

april 17, 2024

Dit jaar ontving de Raadselige Roos 2023, de schrijfwedstrijd voor amateur-dichters en -schrijvers georganiseerd door Literair Café Venray, maar liefst 83 inzendingen.

Het is een prachtig bewijs dat de liefde voor dichten en schrijven nog steeds springlevend is onder velen van ons.

De vakjury's voor poëzie en proza, samen met de publieksjury, hebben hun keuzes gemaakt en ook vijf gedichten of verhalen geselecteerd die hun plekje zullen krijgen in de bundel de Raadselige Roos 2023. Daarnaast zijn de schilderijen uitgezocht die de inzendingen zullen vergezellen.

Op zondag 21 april worden de originele schilderijen bij de werken van de zeven prijswinnaars tentoongesteld. En diezelfde dag, tijdens een feestelijke bijeenkomst, zullen ook de winnaars van de schrijfwedstrijd bekend worden gemaakt.

Iedereen die betrokken is bij de Raadselige Roos 2023 - deelnemers, hun familie en vrienden, maar ook oud-deelnemers en liefhebbers van literatuur, poëzie en verhalen - is van harte uitgenodigd om bij dit evenement aanwezig te zijn.

De toegang is gratis voor seizoenpashouders, en voor anderen is er de mogelijkheid om de bundel Raadselige Roos 2023 aan te schaffen voor een bedrag van €10. De organisatie hoopt op een grote opkomst en kijken ernaar uit om velen van jullie te verwelkomen op zondagochtend 21 april om 11.00 uur in Zaal 7 van Hotel Asteria in Venray.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Literair Café Venray
  • Bron artikel: Literair Café Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws