facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 02, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Het einde van Fiets4Daagse Venray

maart 23, 2024

Na jarenlang succesvol fietsplezier komt er abrupt een einde aan de Fiets4Daagse Venray. De organisatie heeft besloten om het evenement niet langer voort te zetten.

De genadeslag voor het evenement kwam met het wegvallen van De Witte Hoeve, waar de Fiets4Daagse Venray al jarenlang haar thuisbasis had. Vorig jaar werd reeds getwijfeld aan de toekomst van het evenement, gezien het gebrek aan bestuursleden, vrijwilligers en een terugloop in het aantal deelnemers. Echter, er werd besloten door te zetten met het oog op het jubileum in 2025, de 40ste editie van het evenement.

Gerda van Stelten, PR-bestuurslid van de Fiets4Daagse Venray, deelde haar teleurstelling: “Het is simpelweg niet meer haalbaar. Alles stond bijna klaar voor dit jaar. Het vinden van een nieuwe locatie zou bijna neerkomen op het herstarten van het evenement, en daar hebben we simpelweg niet genoeg mensen voor. Met veel pijn in ons hart hebben we als bestuur moeten besluiten om de stekker eruit te trekken.”

De stopzetting van de Fiets4Daagse Venray betekent een einde aan een geliefd evenement voor vele fietsliefhebbers in de regio.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Fiets4Daagse
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws