facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 02, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Gemotiveerde kandidaten klaar om aan het werk te gaan!

maart 19, 2024

Werkgevers op zoek naar nieuw personeel krijgen een kans om lokale ondernemers te ontmoeten en in contact te komen met potentiële kandidaten tijdens het aankomende evenement Meet & Match.

Op donderdag 4 april tussen 14.00 en 16.00 uur wordt Meet & Match gehouden bij Onze Loods, gelegen aan de Venloseweg 22-24 in Horst. Het evenement biedt een platform voor werkgevers om kennis te maken met gemotiveerde individuen die klaar staan om aan het werk te gaan.

NLW Groep, Rendiz en de gemeente Horst aan de Maas slaan de handen ineen om kansen te creëren voor nieuwkomers, individuen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of diegenen die om verschillende redenen een herstart willen maken op de arbeidsmarkt door ze werkgelegenheid te bieden

De deelnemende kandidaten zijn bereid om hun vaardigheden in te zetten, of het nu gaat om werkzaamheden op locatie of bij lokale ondernemers. Sommigen streven zelfs naar een vaste positie binnen bedrijven in de regio.

Voor werkgevers die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de banenbeurs, wordt gevraagd om zich aan te melden via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende informatie

  • Bron foto: NLW Groep
  • Bron artikel: NLW Groep
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws