facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Het Meerdaags Wandelevenement Venray start Lente Challenge

januari 24, 2022
Het Meerdaags Wandelevenement Venray, Friends of Walking (FOW) en Medzorg Nederland B.V. werken sinds december 2021 samen. De eerste gezamenlijk actie die hieruit is voortgekomen is de Lente Challenge. Deze Challenge loopt van 1 tot en met 31 mei 2022 met als doel om in deze periode 310 km te wandelen.

Deelnemers bepalen zelf waar ze deze kilometers gaan lopen. Dit kan gewoon in eigen gemeente of bijvoorbeeld in het buitenland zijn. Hoe het aantal kilometers doorgegeven moeten worden maakt de organisatie ter zijner tijd bekend.

Als beloning voor het uitlopen van deze challenge ontvangen de deelnemers die deelnemerskosten betaald hebben een unieke medaille. Het Meerdaags Wandelevenement Venray verloot 3 startbewijzen voor de 3e editie die van 3 t/m 5 juni (Pinksterweekend) zal gaan plaatsvinden.

Om kans te maken op deze gratis startbewijzen plaats je een unieke lentefoto op de Facebookpagina van Friends of Walking of het Meerdaags Wandelevenement Venray, onder vermelding van #Lente Challenge. De winnaars worden op 22 mei 2022 bekend gemaakt.

Aanmelden en vragen: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay: ID 652234
  • Bron artikel: MWV
Gepubliceerd in Nieuws