facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 17, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Vrijwilligersmarkt Brukske vrijdag 15 maart

februari 18, 2024

Momenteel is Match voor Vrijwilligers bezig om in de wijk het Brukske een vrijwilligersmarkt te organiseren. Op vrijdag 15 maart is het zover. Iedere organisatie kan hierbij aanwezig zijn!

Vrijwilligersmarkt het Brukske
Op vrijdag 15 maart 2024 vindt de vrijwilligersmarkt plaats in het wijkcentrum Brukske, van 13.00- 16.00 uur. Inwoners uit het Brukske kunnen de vrijwilligersmarkt uiteraard gratis bezoeken. Het doel van de vrijwilligersmarkt is om bewoners te laten zien wat voor (vrijwilligers)werk er is en wat voor mogelijkheden er zijn om actief aan de slag te gaan in én voor de wijk. De inwoners van de wijk worden door de gemeente benaderd om deel te nemen aan de markt. Maar ook Match voor Vrijwilligers gaat aan de slag om mensen in deze wijk te enthousiasmeren om deel te nemen aan de markt. Iedereen is van harte welkom!

Waarom een vrijwilligersmarkt Brukske?
Inwoners attenderen op wat er allemaal zoal in de wijk en Venray te doen is, maar ook om te laten zien dat ze zélf een bijdrage kunnen leveren. Want vrijwilligerswerk is niet alleen een mooi moment om je dag zinvol in te delen of om een ander te helpen. Je helpt jezelf ook, om je eigen talenten te ontwikkelen of om nieuwe mensen te leren kennen!

Met diverse partners wil men laten zien wat er gebeurt en het is de bedoeling om mensen te prikkelen om de handen uit de mouwen te steken.

Doe jij met ons mee?
Match nodigt iedereen uit om met een kraampje op de vrijwilligersmarkt aanwezig te zijn. Om zo de bewoners uit de wijk te vertellen wat men zoal doet en wat voor mogelijkheden er zijn voor vrijwilligerswerk.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Match voor vrijwilligers
  • Bron artikel: Match
  • Maker: Wim
Gepubliceerd in Nieuws