facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 01, 2024
     
Gemist kijk live luister live

G-Debat: Laat je stem horen!

februari 16, 2024

Op 15 mei vindt het G-Debat weer plaats. Een belangrijke gelegenheid voor mensen met een beperking om hun stem te laten horen!

Dit debat verwelkomt degenen die willen meepraten over zowel de successen als de uitdagingen binnen onze gemeenschap. Of je nu suggesties hebt voor verbeteringen of simpelweg je ervaringen wilt delen, jouw inbreng is van onschatbare waarde en wordt ten zeerste gewaardeerd.

Wil je deelnemen? Meld je dan vóór 1 maart aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je nu al een onderwerp of specifieke vragen hebt, aarzel dan niet om deze in je e-mail te vermelden.

Gedurende maart en april worden de voorbereidingen voor het debat getroffen, waarbij alle onderwerpen van de deelnemers worden verzameld. De leden van de gemeenteraad zullen ook aanwezig zijn om te helpen bij het formuleren van relevante vragen aan de burgemeester en de wethouders.

Het echte debat vindt plaats op 15 mei om 18.00 uur, in de raadzaal van het gemeentehuis in Venray. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: G-debat
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws