facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Tijdens de Vastelaovend aangepast openbaar vervoer met bus en trein

februari 06, 2024

Tijdens de grote Vastelaovend evenementen in Limburg en Brabant zet Arriva extra en langere treinen in. Reizigers kunnen eenvoudig én voordelig in- en uitchecken met een betaalpas, contactloos met een telefoon of met een OV-chipkaart.

Bekijk de dienstregeling tijdens Vastelaovend op arriva.nl/vastelaovend.

Dienstregeling tijdens Vastelaovend

Tijdens de Vastelaovend en carnavalsvakantie rijden treinen en bussen volgens een andere dienstregeling. De RS11 (Roermond-Nijmegen) rijdt van maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari volgens de vakantiedienstregeling. Voor de bussen geldt dat maandag 12 februari volgens een zondagdienstregeling wordt gereden (m.u.v. lijn 44 en lijn 83) en dat dinsdag 13 februari volgens een zaterdagdienstregeling wordt gereden (m.u.v. lijn 44 en lijn 83). Het volledige overzicht staat op arriva.nl/vastelaovend, Hier of in de reisplanner van arriva.nl.

Aangepaste routes en omleidingen door evenementen 

Door diverse carnavalsevenementen rijden de bussen aangepaste routes en verwachten ze extra drukte in het ov. Vanwege optochten en plaatselijke drukte kan het voorkomen dat er ook ongeplande omleidingen en vertragingen zijn. Houd daarom rekening met eventuele langere reistijden tijdens de carnavalsdagen. Een compleet overzicht van aangepaste routes en omleidingen staat op arriva.nl/halte. Arriva adviseert reizigers voor vertrek hun reis te plannen via de reisplanner op arriva.nl.

Sjtasiefestasie Roermond | 10 februari 2024

Arriva zet langere treinen in tussen Nijmegen, Venlo en Roermond (RS11) en tussen Roermond en Maastricht Randwyck (RS12). Vanwege de extreme drukte na afloop van de Sjtasiefestasie kan het voorkomen dat bussen vertraging oplopen. Reizigers moeten rekening houden met een verlengde reistijd.

Boètegewoeëne Boètezitting Venlo | 10 februari 2023

Arriva zet langere treinen in tussen Nijmegen, Venlo en Roermond (RS11). Op station Venlo zal een ingangscontrole zijn. Reizigers moeten in het bezit zijn van een geldig vervoerbewijs.

Kuukse elfkroegetocht Cuijk | 13 februari 2023

Arriva zet extra treinen in tussen Nijmegen en Cuijk (RS11). Ook rijden er langere treinen tussen Nijmegen en Roermond (RS11).

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Arriva
  • Bron artikel: Arriva
  • Maker: LOV
Gepubliceerd in Nieuws