facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 02, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Jubilarissen bij Scouting De Peelspeurders Venray

januari 07, 2024

Bij Scouting De Peelspeurders Venray straalt dit jaar een bijzonder licht op acht toegewijde jubilarissen, samen goed voor meer dan honderd jaar aan scouting ervaring.

Yvonne Koppes viert een indrukwekkend jubileum van 30 jaar bij de vereniging. Haar betrokkenheid heeft generaties scouts geïnspireerd en gevormd.

Claudia Brands en Ton Fleurkens delen een prachtig jubileum van 20 jaar. Hun enthousiasme heeft een onmisbare rol gespeeld in de groei van Scoutinggroep De Peelspeurders.

Sjoerd Draaisma, met 15 jaar op de teller, blijft een voorbeeld voor de jonge leden door zijn inzet en passie voor allerhande scoutingactiviteiten.

Ties Verhagen, Edwin de Klein vierden hun 10-jarige jubileum en Rick van de Ham en Manon Claessens zijn al 5 jaar vrijwilliger bij de vereniging. Hun bijdrages hebben de scoutinggemeenschap versterkt en verrijkt.

 

Dit jaar mogen mag de scouting ook zes nieuwe kaderleden en leiders verwelkomen. Hun frisse energie en nieuwe ideeën belooft een boeiende toekomst voor Scouting De Peelspeurders Venray.

Wil jij je ook als vrijwilliger komen inzetten bij Scouting de Peelspeurders, meld je dan aan via www.peelspeurders.nl

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Scouting Peelspeurders
  • Bron artikel: Scouting Peelspeurders
  • Maker: Wim
Gepubliceerd in Nieuws