facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 02, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Of gouverneur Emile Roemer met koning Willem Alexander over de Vastelaovend spreekt?

januari 05, 2024

Vastelaovesvereniging De Piëlhaas zoekt het uit!

De Venraynaar die nog uitbuikend van de oliebollen en misschien met een klein beetje hoofd-pijn op de bank ligt, hoeft zich niet te vervelen. Vastelaovesvereniging de Piëlhaas staat na-melijk met haar podcast klaar om de feestdagen ver achter zich te laten en de rood geel groe-ne harten weer sneller te laten slaan. De vereniging begint op nieuwjaarsdag namelijk een nieuw podcast seizoen met een heel bekend gezicht. Niet alleen een bekend gezicht in Ven-ray, of Limburg, maar in heel Nederland. Niemand minder dan gouverneur Emile Roemer schuift bij de enthousiaste presentatoren aan tafel om de hemd van het lijf gevraagd te worden over zijn liefde voor Limburg, of hij misschien wel met de koning over Vastelaovend spreekt en of de van origine Brabantse politicus zijn hart voor eeuwig aan de Limburgse vastelaovend verkocht heeft.

Roemer is slechts een voorproefje van de indrukwekkende line-up die De Piëlhaas heeft we-ten te strikken voor het nieuwe podcastseizoen. Naast de kersverse Venrayse Prins met zijn adjudanten, onthult de podcast het geheim van de Thetru en verwelkomen de presentatoren Bas de Keijzer en Klaas Manders, Europees politica en rasechte Vastelaovesvierder Vera Tax als gast. De afleveringen zullen ook gevuld zijn met andere verrassende Venrayse gezichten.

De Piëlhaas podcast is beschikbaar op Spotify en Apple Music, waardoor luisteraars vanaf 2024 weer kunnen genieten van boeiende gesprekken en onthullingen. Benieuwd naar wat Roemer met de koning bespreekt? Zorg ervoor dat je jouw oren te luister legt naar dit veelbe-lovende seizoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bas de Keijzer, 06-29185814

Over Vastelaovesvereniging De Piëlhaas

Vastelaovesvereniging De Piëlhaas, gevestigd in Venray, is een bruisende vereniging die zich inzet voor het levendig houden en vieren van de Venrayse Vastelaovend. Met een rijk scala aan activiteiten, waaronder deze spraakmakende podcast, brengt De Piëlhaas de gemeen-schap samen in een feest van traditie, cultuur en verbondenheid. De Piëlhaas, omarmt Vaste-laovend met ongekende intensiteit gedurende het hele seizoen. De Piëlhazen vieren met trots het leven, de liefde, en creëren generaties lang blijvende herinneringen. Een vastelaoves fa-milie waar iedereen bij mag horen en het feest van het zuiden mag ervaren.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Digital Branding Agency
  • Bron artikel: De Piëlhaas
Gepubliceerd in Nieuws