facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 29, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Hart voor elkaar in Ysselsteyn

december 15, 2023

In december deelt Linda Custers, dorpsondersteuner Ysselsteyn, Hart-onder-de-riem pakketten uit in het dorp.

Deze pakketten zijn bedoeld voor inwoners die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, denk aan ziek-zijn, dierbare verloren, een scheiding, minder financiële draagkracht etc. Mensen kunnen iemand opgeven voor dit pakket bij Linda. De inhoud van het pakket wordt bepaald aan de hand van de gedoneerde goederen uit het dorp. Zo is elk pakket anders van samenstelling. Dit jaar heeft het pakket meer inhoud en structuur gekregen.

Doppenproject

Door een grote donatie vanuit het doppenproject* van Loes van Asten is er samenwerking gezocht met Ton van Buel van Coop in Ysselsteyn. Deze donatie is omgezet naar waardebonnen en daarbij vanuit de Coop de kerstdozen met drie uitgezochte producten toegevoegd. Een geweldige bijdrage aan deze Hart-onder-de-riem pakketten! Daarnaast hebben inwoners een bijdrage geleverd waardoor het mogelijk was een soortgelijke inhoud te kunnen samenstellen. Met de mooie pakketten verrast Linda komende twee weken verschillende inwoners in Ysselsteyn.

* Het Doppenproject is een burgerinitiatief waarbij plastic recyclebaar afval schoon doorgezet wordt naar een ontwerpster die het plastic verwerkt in haar kunst en bruikbare voorwerpen. Hierdoor krijgt het initiatief een financiële vergoeding dat gebruikt wordt voor de inwoners van Ysselsteyn. Meer info: Loes van Asten, tel. 06 38185869

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Marjolein Cox
  • Bron artikel: Linda Custers
  • Maker: LOV
Gepubliceerd in Ysselsteyn