facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

In december weer inzamelactie DE-koffiepunten

december 08, 2023

Gedurende de maand december 2023 wordt alweer de 12de landelijke Douwe Egberts Waardepuntenactie georganiseerd, waarbij Lionsclubs en voedselbanken in het hele land Douwe Egberts Waardepunten gaan inzamelen die zullen worden ingewisseld voor pakken koffie ten bate van de Voedselbanken Nederland.

In onze regio organiseert Lionsclub Venray Peelparel deze actie voor de voedselbank Noord Limburg. Vanaf begin december staan de inzamelboxen weer in Venray bij de Albert Heijn Gouden Leeuw en Raadhuisstraat, Jan Linders, PLUS van Dijck, Jumbo op de Bleek, Praxis en Gamma. In IJsselsteyn bij Coop.

In Wanssum bij Albert Heijn/Jan Linders, in Tienray bij Albert Heijn/Jan Linders, in Overloon bij PLUS Verbeeten, in Horst bij PLUS Lucassen en Albert Heijn, in Vierlingsbeek bij PLUS Verbeeten en in Sevenum bij Jumbo.

Grijp nu uw kans de punten die u misschien al jaren uitknipt en in een kastje, laatje of blikje bewaart een goede bestemming te geven. Gooi ze in de inzamel box, bij voorkeur gebundeld en geteld per 500 punten. Gedurende de landelijke jubileumactie in december 2022 zamelden 150 Lionsclubs en 60 Voedselbanken totaal 132.000.000 waardepunten in, wat door Douwe Egberts werd gehonoreerd met 210.000 pakken koffie.

Voor één pak koffie zijn er 500 punten nodig. Wij zouden het geweldig vinden om de voedselbank Noord Limburg weer te mogen voorzien van de nodige pakken koffie!

Lionsclub Venray Peelparel, onderdeel van Lions International, steunt deze acties. Er zijn immers ook in onze regio veel gezinnen die steun nodig hebben van de voedselbank. Voor hen is koffie al snel een onbetaalbare luxe.

U kunt in de inzamelboxen ook uw oud en vreemd geld kwijt. Met de opbrengst hiervan worden oogoperaties in derdewereldlanden bekostigd.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Lionsclub Venray Peelparel
  • Bron artikel: Lionsclub Venray Peelparel
Gepubliceerd in Nieuws