facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Eervolle onderscheiding voor Piet Jenniskens

december 05, 2023

Op 4 december 2023 werd de heer P.J. (Piet) Jenniskens (78) uit Leunen geëerd met de Waarderingspenning van de gemeente Venray. De eervolle onderscheiding werd persoonlijk overhandigd door burgemeester Michiel Uitdehaag.

De heer Jenniskens staat bekend als een ware verenigingsman, toegewijd aan vrijwilligerswerk en het mogelijk maken van ontspanning en sociale activiteiten voor anderen.

P. Jenniskens is al meer dan 15 jaar actief bij Jeu de Boulesclub Leunen, vervult als oprichter en voorzitter diverse taken, waaronder het organiseren van clubkampioenschappen en het Harry Maessen-toernooi. Sinds 2012 zet hij zich tevens in voor de stichting 'Een Bouledrôme voor Venray en omgeving', waarbij hij niet alleen betrokken was bij de bouw, maar ook wekelijks het groenonderhoud verzorgt en waardevolle bijdragen levert als lid van de klankbordgroep.

De heer Jenniskens brede inzet strekt zich verder uit, van een bestuursfunctie bij de harmonie Sint Catharina in de periode 1987-1990 tot zijn betrokkenheid bij de realisatie van jeu de boulebanen in Leunen en Heide. Als lid van de groenploeg Leunen binnen de KBO draagt hij sinds 2011 bij aan een mooie, opgeruimde buitenomgeving, inclusief het kerkhof in Leunen, waar zijn toewijding ervoor zorgt dat deze gedenkplaats altijd keurig wordt onderhouden voor dierbaren.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Gemeente Venray
  • Bron artikel: Gemeente Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws