facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 04, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Nieuwe directeur Cultura Venray

december 04, 2023

Per 1 januari Ankie Titulaer nieuwe directeur van Cultura Venray.

Vanuit persoonlijke overwegingen heeft Hans Lenssen besloten om vanaf 1 januari 2024 als directeur van Cultura Venray een stapje terug te doen binnen de organisatie. Hij wordt vanaf die datum opgevolgd door Ankie Titulaer.

Ankie haar academische achtergrond omvat een Master in Global Entertainment and Music Business van Berklee College of Music Valencia Campus en een Master en Bachelor in solozang klassiek van het Conservatorium Maastricht. Ook was ze programmeur jeugd en educatie bij Muziekgebouw Eindhoven. In de periode dat ze in Spanje woonde was ze directeur en mede-oprichter van Playground Art Center Valencia.

Cultura is verheugd dat deze Limburgse topper met internationale ervaring als de nieuwe directeur benoemd mag worden. Er is alle vertrouwen dat Ankie de juiste persoon is om vaart te geven aan de gezette koers van Cultura Venray in de komende jaren.

Hans Lenssen heeft het afgelopen jaar aan het roer gestaan van Cultura Venray. In dit jaar heeft hij Cultura Venray nog meer op de kaart gezet en de samenwerking opgezocht met het culturele veld in Venray en omstreken. Tevens heeft hij de verhuizing naar het Venrays Museum gerealiseerd. Hans heeft echter aangegeven dat hij, per 1 januari 2024, zich weer wil richten op de werkzaamheden als cultuurconsulent met focus op popmuziek en het literaire veld.

Het bestuur respecteert zijn keus, vandaar de directeurswisseling. Het bestuur wenst Ankie veel succes met haar nieuwe functie in de mooie wereld van kunst en cultuur en dankt Hans voor zijn inzet en betrokkenheid als directeur en wenst hem veel succes toe als cultuurconsulent.” aldus André Duijghuisen, voorzitter van het bestuur.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Cultura Venray
  • Bron artikel: Cultura venray
Gepubliceerd in Nieuws