facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Aftrap naar het jubileumjaar van Meerdaags Wandelevenement Venray

december 01, 2023

Het Meerdaags Wandelevenement Venray kondigt met trots de voorinschrijving aan voor haar spectaculaire 5e editie, gepland op 31 mei, 1 en 2 juni. Dit jubileumjaar belooft een buitengewone ervaring te worden voor wandelliefhebbers, met op maat gemaakte wandel opties voor elke deelnemer.

Deelnemers kunnen kiezen uit een scala aan afstanden, variërend van 10 tot 50 km, op elke dag van het evenement, inclusief zeven opties op zondag, met een toegankelijke 5 km. Of je nu één dag, twee dagen of de volledige driedaagse meedoet, je kunt je wandelavontuur volledig afstemmen op je eigen agenda. Het Meerdaags Wandelevenement Venray biedt een unieke gelegenheid om prachtige routes, natuur en bezienswaardigheden te ontdekken. Het evenement dient ook als een uitstekende voorbereiding voor bekende wandelevenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse of de Kennedymars Someren.

Verder meldt de organisatie dat de inschrijfbedragen dit jaar ongewijzigd blijven (€6,50 per dag bij voorinschrijving). Bovendien ontvangen deelnemers na voltooiing van hun inschrijving een gratis consumptie per dag en een fraaie pinspeld als aandenken. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis deelnemen aan de 5 km. "We willen het evenement graag laagdrempelig houden zodat iedereen mee kan doen", aldus Michel Thomassen, voorzitter Pr Commissie.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om zich in te schrijven en samen met de organisatie het jubileum te vieren tijdens een onvergetelijk Meerdaags Wandelevenement Venray. Kijk voor meer informatie op hun site.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Meerdaagse Wandelevenement
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws