facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 29, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Anne Thielen unaniem voorgedragen als voorzitter CDA Limburg

november 29, 2023

Het Algemeen Bestuur van het CDA Limburg heeft Anne Thielen unaniem naar voren geschoven als de beoogde nieuwe voorzitter. Anne maakt al sinds 2019 deel uit van het Dagelijks Bestuur.

Anne Thielen (32 jaar), woont momenteel in Venray, waar ze eerder de functie van wethouder heeft bekleed. Sinds maart 2022 vervult ze de rol van fractievoorzitter. De formele bevestiging van deze voordracht staat gepland tijdens de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 2 december. Het is aan de leden om de voordracht tijdens deze vergadering te bekrachtigen.

De totstandkoming van deze voordracht is te danken aan het werk van een ingestelde selectiecommissie onder leiding van Ria Oomen. Oomen onderstreept de positieve en frisse uitstraling van Thielen, gepaard met durf en het vermogen om afdelingen en leden te verbinden. Ze gelooft dat Anne Thielen het CDA Limburg een vernieuwende start kan geven.

Anne Thielen zelf is verheugd over het vertrouwen dat het Algemeen Bestuur in haar stelt en dat zij unaniem instemt met haar voordracht. Samen met de verschillende afdelingen wil ze in Limburg blijven bouwen aan de partij. Bovendien heeft ze de intentie om ook in Den Haag het geluid van Limburg kracht bij te zetten. Desondanks benadrukt ze dat het uiteindelijk aan de leden is om op zaterdag hun goedkeuring te geven.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: CDA Limburg
  • Bron artikel: CDA Limburg
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws