facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Ook in Venray laten we onze stem horen!

november 22, 2023

Vandaag kleurt Venray democratisch, want de verkiezingen zijn in volle gang. Bewoners, van jong tot oud, zijn op weg naar de stembureaus om hun stem uit te brengen en bij te dragen aan de toekomst van Nederland.

Deze dag is niet alleen een moment van politieke besluitvorming, maar ook van onze gemeenschap. Mensen ontmoeten elkaar bij de stembureaus en delen korte gesprekken. Het is een viering van de betrokkenheid van Venray bij het vormgeven van onze lokale toekomst.

Terwijl de dag vordert, stijgt de spanning, niet alleen voor Venray maar ook voor het hele land. Exitpolls druppelen binnen en wij wachten in spanning op de officiële uitslagen die de toekomst van ons land gaan bepalen. Wie zal de leiding nemen in Nederland? Welke partij zal zegevieren en de belangen van onze gemeenschap het best vertegenwoordigen?

Tot 21.00 uur vanavond kun je terecht bij verschillende stembureaus in onze gemeente. Kijk op je stemkaart voor het dichtstbijzijnde stembureau en maak gebruik van je democratisch recht.

Jouw stem telt!

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws