facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Grote Clubactie zet zich in voor Limburgse hospices

november 08, 2023

De Grote Clubactie – al 50 jaar supporter van de mooiste momenten – samen met Muziek Jong voor Oud in actie voor hen die een speciaal concert goed kunnen gebruiken.


Loten kosten 3 euro en zijn nog te koop t/m 13 november 2023. Dus wees er snel bij!

De actie

De Grote Clubactie is dé grootste fondsenwervende actie voor amateur sport-, cultuur- en hobbyverenigingen van Nederland. De actie helpt verenigingen met het genereren van extra inkomsten. Een lot kost slechts € 3 en daarmee maak je kans op € 100.000, een Skoda Kamiq, een reischeque van € 2.500 en nog veel meer andere prijzen. Wanneer je een lot van de Grote Clubactie koopt, steun je in eerste instantie een deelnemende vereniging. Maar het blijft ook een lot uit een loterij… met andere woorden het is een gift met een winkans! En die winkans is ook deze editie 1 op 10! Op dinsdag 28 november 2023 vindt de trekking plaats.

Het doel

Stichting Muziek Jong voor Oud organiseert sinds 2007 jaarlijks vele concerten en workshops binnen zorglocaties en daarbuiten en begeleidt jonge musici, met name van het conservatorium van Maastricht, om hun eigen artistieke identiteit te ontwikkelen op kwalitatief hoog niveau. Stichting Muziek Jong voor Oud heeft het streefbedrag van De Grote Clubactie bepaald op 900 euro om zo door heel Limburg in verschillende hospices muziek te kunnen laten klinken, bij mensen die het hard nodig hebben.

De actie is een prachtige kans voor de stichting die cultuur, talentontwikkeling, maatschappelijke betrokkenheid, participatie en zorg met elkaar combineert en nieuwe podia creëert voor muzikaal talent. Hierdoor genieten duizenden, merendeel oudere en kwetsbare, mensen van concerten die ze anders niet meer zouden kunnen bezoeken of beluisteren. Voor de Grote Clubactie betekent dit concerten speciaal voor mensen die door ziekte bedlegerig zijn of die zich in hun laatste levensfase bevinden. Ingetogen, met zachte instrumenten en met een fluwelen stem zal op intieme wijze een kleinschalig muziekmoment worden verzorgd. Een speciaal moment van samenzijn en troost, kleinschalig en uniek.

Help mee!

Help jij Stichting Muziek Jong voor Oud door loten te kopen, de actie te delen en/of zelfs actief loten te verkopen?
 https://lot.clubactie.nl/lot/stichting-muziek-jong-voor-oud/13944885

Meer informatie

www.muziekjongvooroud.nl

www.clubactie.nl

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Grote Clubactie
  • Bron artikel: Grote Clubactie
Gepubliceerd in Overige plaatsen