facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 04, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Winterseizoen op Airport Weeze van start

oktober 30, 2023

Sinds zondag 29 oktober is het nieuwe wintervluchtschema op Airport Weeze in werking. Tijdens het koude seizoen van november tot maart worden 25 bestemmingen aangedaan. Daaronder zijn bestemmingen die voor het eerst op het programma staan op de luchthaven in het Nederlands - Duitse grensgebied. Zo vliegt Ryanair vanaf 1 november ook naar de Albanese hoofdstad Tirana.

Ook de kuststad Essaouira, een zonnige en pittoreske bestemming aan de Atlantische kust van Marokko, is na een onderbreking van enkele jaren weer te boeken bij Ryanair. Vanuit Duitsland en Nederland zijn de vluchten naar deze winterwarme vakantiebestemming, die op 1 november vanaf Weeze vertrekken, de enige directe verbindingen.

Ook Castellon bij Valencia en Girona bij Barcelona in Spanje en Oujda in Marokko worden voor het eerst in het winterseizoen aangevlogen. Vanaf november zal Ryanair ook twee wekelijkse verbindingen aanbieden naar Agadir, Fez (Marokko) en Faro (Portugal). Er zullen drie wekelijkse vluchten zijn naar Mallorca, Tenerife (Spanje) en Rabat (Marokko), en maar liefst vijf wekelijkse vluchten naar Malaga in Spanje. Daarnaast zal de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Air Arabia Maroc haar twee wekelijkse vluchten naar Fez in het hart van het land voortzetten tijdens de winter.

In totaal zullen er in het winterseizoen 164 vertrekken en aankomsten per week zijn. De 25 bestemmingen worden meestal meerdere keren per week aangevlogen vanuit Weeze. "Het aantal vluchten en het aantal aangeboden stoelen in het winterseizoen zijn bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Na een uitstekende zomer verwachten we nu ook een zeer goed winterseizoen. ", zegt Dr. Sebastian Papst, Managing Director van Airport Weeze. Vluchten in de periode van november 2023 tot maart 2024 kunnen online worden geboekt op www.ryanair.com en op www.airarabia.com

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Airport Weeze
  • Bron artikel: Airport Weeze
  • Maker: Wim
Gepubliceerd in Nieuws