facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 04, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Gezellig griezelen tijdens koopzondag

oktober 30, 2023

Het centrum van Venray werd gisteren overspoeld door een griezelig enthousiaste menigte die niet alleen kwam winkelen maar ook Halloween vieren. Met de kostuums en angstaanjagende schmink gezichten hing er een spookachtige sfeer. Het evenement werd drukbezocht. Jong en oud genoten van een bijzondere koopzondag in Halloween-sfeer.

Omroep Venray was aanwezig om uitgebreid verslag te doen van de festiviteiten. Zo werden interviews afgenomen om de sfeer vast te leggen. Hierdoor konden zelfs degenen die niet persoonlijk aanwezig konden zijn, meegenieten van het evenement.

Mooist versierde huis in Halloweenstijl

Enige tijd geleden deden wij een oproep waarbij mensen werden uitgenodigd om hun mooist versierde huis in Halloweenstijl aan te melden, met de kans om een prijs te winnen. We ontvingen verschillende inzendingen en uiteindelijk ging de titel naar Rob Boshoven, die met zijn creativiteit en inspanning als de winnaar uit de bus kwam. Als blijk van waardering ontving Rob een goodiebag ter waarde van € 25.

Al met al was Halloween in Venray dit jaar weer een groot succes en met de groeiende belangstelling zal dit evenement volgend jaar zeker weer terugkeren.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws