facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 29, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Wielercafé met Wout Poels in Blitterswijck al uitverkocht!

oktober 30, 2023
Wout Poels (website Bahrain Victorius) Wout Poels (website Bahrain Victorius)

De twee etappes zeges van Wout Poels (Bahrain-Victorious) in de Tour de France en de Spaanse Vuelta zijn reden genoeg voor een bijzonder wielercafé in Blitterswijck. Dat vindt plaats op donderdag 16 november in het dorpshuis van Blitterswijck. De organisatie is in handen van de fanclub van Wout.

De presentatie is in handen van journalist Maurice de Heus van L1. Naast Wout zitten aan tafel oud-wielrenner Peter Winnen (meerdere etappes gewonnen in de Tour de France), wielertalent Tijmen Graat uit Maashees en wielerjournalist en wielerkenner Raymond Kerckhoffs. Bovendien zijn er nog enkele bijzondere verrassingen.

De inmiddels 36 jarige Wout kan die avond samen met de fans ook nog nagenieten van de beelden van de twee spectaculaire overwinningen die op een groot scherm worden gepresenteerd. Tijdens de Tour de France passeerde de in Monaco wonende renner uit Blitterswijck als eerste de finishlijn op de berg Saint Cervais Mont Blanc. Hij droeg deze overwinning op aan zijn eerder dat jaar overleden ploegmaat Gino Mäder. De etappe overwinning in de Vualta was nipt in Cuadarrama.

De fans kunnen tijdens het wielercafé ook nader kennis maken met wielertalent Tijmen Graat uit Maashees. Vorig jaar stapte hij over van de junioren naar het Jumbo Visma Development team. Dit jaar won hij al drie koersen. Peter Winnen uit Venray, ambassadeur van de fanclub, schuift aan met een speciale column die hij heeft geschreven over Wout Poels. Tijdens het wielercafé laat wielerjournalist en wielrenner kennen Raymond Kerkhoffs zijn licht schijnen over de verrichtingen van Wout Poels.

Het wielercafé begint om 20.00 uur terwijl de zaal al vanaf 19.30 uur open is. Het café is kort na publicatie helaas al uitverkocht!!!

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Wout Poels (website Bahrain Victorius)
  • Bron artikel: Fanclub Wout Poels
Gepubliceerd in Blitterswijck