facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Controle fietsverlichting op scholen in het Land van Cuijk

oktober 25, 2023

De dagen worden weer korter en scholieren fietsen in het donker naar en van school. Goede verlichting op de fiets verkleint de kans op ongelukken.

Dit najaar doen alle scholen in het Land van Cuijk weer mee aan de jaarlijkse fietsverlichtingsactie. Lokale fietsenmakers controleren de fietsen van scholieren en voeren eventuele kleine reparaties aan de verlichting uit.

In oktober en november vindt de controle van de fietsen plaats op de locaties van het Merletcollege, Elzendaalcollege-Metameer en het Pro College. In Stevensbeek komt 24 oktober Thijs Hendriks Tweewielers langs om de fietsverlichting te controleren en eventuele kleine reparaties te verhelpen. Bij jenaplan Boxmeer komen Rob’s Tweewielers Boxmeer en Ger Maurix Tweewielers Overloon langs op 24 en 25 oktober. De fietsverlichtingsactie is een samenwerking van de politie, gemeente en de provincie. Gelukkig gaan de meeste fietsers goed zichtbaar over straat.

Fotobijschrift: Leerlingen in Stevensbeek laten hun fietsverlichting controleren op het schoolplein door Thijs Hendriks Tweewielers tijdens de fietsverlichtingsactie.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Marcel van Baal
  • Bron artikel: Metameer
Gepubliceerd in Overige plaatsen