facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Nieuwe spectaculaire theaterproductie in Openluchttheater Overloon: “Het Huis 44-24”

oktober 23, 2023

 Het Openluchttheater Overloon kondigt met veel enthousiasme de komst van de adembenemende theaterbelevenis “Het Huis 44-24” aan.

Deze unieke productie van De Theatermakers brengt op meeslepende wijze de dilemma’s uit 1944, toen het zuiden van ons land werd bevrijd, samen met de uitdagingen van het heden in 2024. Met “Het Huis 44-24” als centraal thema wordt het publiek meegenomen op een fascinerende reis vol dilemma’s door de tijd.

In “Het Huis 44-24” wordt een link gelegd tussen het verleden en het heden. Wat speelde zich af in dit bijzondere huis voorafgaand aan de bevrijding in 1944? Wat gebeurt er nu, tachtig jaar later, op deze iconische plek. Door de overeenkomsten en verschillen tussen toen en nu te onderzoeken, wordt de vraag gesteld of er werkelijk zoveel veranderd is.

De theaterbelevenis “Het Huis 44-24” belooft een meeslepend spektakel te worden, waarbij historie en actualiteit naadloos in elkaar overvloeien. Het publiek zal worden verrast door de prachtige decors, indrukwekkende special effects en natuurlijk het talent van de acteurs die het verhaal tot leven brengen. Zowel jong als oud zal worden meegenomen op een reis vol emotie, verwondering en reflectie.

Het Openluchttheater Overloon is trots dat deze bijzondere productie van De Theatermakers, die zowel educatief als entertainend is, in Overloon wordt gespeeld. Met “Het Huis 44-24” willen zij het belang van het herdenken en begrijpen van onze geschiedenis benadrukken, terwijl ze tegelijkertijd de uitdagingen van het heden onder de aandacht brengen. Deze theaterbelevenis biedt de perfecte gelegenheid om stil te staan bij de impact van het verleden en na te denken over hoe onze keuzes in het heden de toekomst vormgeven.

Mis deze unieke voorstelling niet! “Het Huis 44-24” is te zien in het Openluchttheater Overloon van 14 juni t/m 23 juni 2024. Kaarten zijn verkrijgbaar via onze website www.openluchttheateroverloon.nl of via www.hethuis44-24.nl. Wees er snel bij, want de vraag naar tickets is nu al groot.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: De Theatermakers
  • Bron artikel: Openluchttheater Overloon
Gepubliceerd in Overige plaatsen