facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 28, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Mooi feestje bij Roojse Kels LIVE!

oktober 10, 2023

Roojse Kels LIVE beleefde afgelopen zaterdag een fantastische finale. In een nagenoeg uitverkochte Bolzaal van de Venrayse schouwburg passeerde een breed scala aan Top2000 nummers de revue.

Met veel enthousiasme werd het programma op het podium gebracht door een variëteit aan artiesten uit Venray en omgeving. De Jukebox Boys brachten een wervelende show rond de pauze en DJ Willy Janssen zorgde voor de rode draad door de voorstelling. Het publiek bewoog mee met de muziek door ingetogen te genieten van ballads als “Mug ik dan beej ow” en “The Sound of Silence” en luidkeels mee te zingen met “Angels” en “Blauw”.

Het Venrays Mannenkoor (VMK) gaat zich beraden op een vervolg van dit geslaagde initiatief, dat dit jaar tot stand kon komen door een bijdrage uit het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het VMK staat in dat kader open voor suggesties. Ideeën kunnen mondeling worden overgebracht aan een van de VMK-leden, of via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Roojsekels 20232

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: VMK
Gepubliceerd in Nieuws