facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 03, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Stichting Kleur&Kracht organiseert seminar voor professionals

september 25, 2023

Seminar ‘Zie je mij (écht)?’

Stichting Kleur en Kracht nodigt met trots alle professionals uit het onderwijs, de zorg- en welzijnssector en het bedrijfsleven uit voor het seminar "Zie je mij (écht)?". Het seminar zal plaatsvinden op woensdag 25 oktober van 14.00 tot 18.00 uur bij Gilde Opleidingen in Oostrum, Venray.
Het seminar, dat gratis toegankelijk is, brengt professionals uit onderwijs, zorg en welzijn, en het bedrijfsleven samen voor een inspirerende dag gewijd aan het thema: ‘De rol van professionals bij het creëren van kansen voor jongeren en het voorkomen van criminaliteit, uitsluiting, polarisatie en radicalisering’. Er is een mooi programma samengesteld met een keynote door Karim Amghar en verschillende verdiepingssessies. Er is ook ruimte om te netwerken.
Wij nodigen alle professionals en geïnteresseerden uit om deel te nemen aan deze waardevolle bijeenkomst, gericht op het maken van een positieve impact op de toekomst van jongeren. Samen kunnen we het verschil maken!
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door gebruik te maken van de aanmeldingslink op de website.
Dit seminar wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Gemeente Venray en Gilde Opleidingen.
Voor meer informatie en updates over het seminar, bezoek onze website op www.stichtingkleurenkracht.nl of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Stichting Kleur en Kracht
  • Bron artikel: Stichting Kleur en Kracht
Gepubliceerd in Nieuws