facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 03, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Burendag: Versterkt de banden tussen buren

september 22, 2023

Morgen is het Burendag, een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds, waarbij buurten in heel Nederland samenkomen om de banden tussen buren te versterken en de gemeenschap te verbeteren. Deze jaarlijkse viering benadrukt het belang van onderlinge verbondenheid in onze buurten. Deze dag worden diverse activiteiten georganiseerd om de drempel tot contact met de buren te verlagen. Het doel is om buurtbewoners samen te brengen en hen de gelegenheid te bieden om elkaar beter te leren kennen.

Dit jaar is de populariteit van Burendag in Limburg overduidelijk, gezien het grote aantal aanmeldingen. Ook in de gemeente Venray wordt op deze speciale dag van alles georganiseerd om de gemeenschap dichter bij elkaar te brengen. Een scala aan activiteiten biedt buurtbewoners de kans om met elkaar in contact te komen en samen plezier te maken.

Enkele van de vele activiteiten die in de gemeente Venray worden georganiseerd zijn: buurtbarbecues, spellenmiddagen, speurtochten en natuurlijk koffiemomenten. Klik hier om te ontdekken welke activiteit er in jouw buurt word georganiseerd.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Oranje Fonds
  • Bron artikel: Burendag
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws