facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 07, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Venray Big Business op donderdag 21 september

september 13, 2023

Op donderdag 21 september, staat Schouwburg Venray voor de 3e keer in het teken van ondernemersevent Venray Big Business. Na twee succesvolle edities organiseert de Venrayse beursorganisator Omzetters opnieuw deze netwerkbeurs voor het MKB in de regio.


“Al enkele weken is de beursvloer volledig uitverkocht en er is een wachtlijst van bedrijven die mee willen doen”, vertelt Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters. “Het deelnemersveld is dit jaar enorm divers met mooie en veelzijdige bedrijven uit de regio Venray, maar ook het onderwijs uit onze gemeente is aanwezig. Zo zijn Gilde Opleidingen, Raayland College en Bibliotheek Venray vertegenwoordigd op de beursvloer. Zij willen zo hun binding met het Venrayse bedrijfsleven verder versterken. We hebben verder verschillende debutanten op de beursvloer. Er komt een nieuwe, jonge generatie aan en dat is tof om te zien.”

Lezingen
Wat kunnen bezoekers verwachten op 21 september? “De beursvloer is gesitueerd in de foyer beneden en op het podium van de theaterzaal, dat we voor deze gelegenheid flink uitgebouwd hebben. In de vergaderruimte, omgedoopt tot ‘content-room’, zijn een aantal inspiratiesessies bij te wonen met thema’s als online marketing / data en onboarding van nieuwe medewerkers. Aan het einde van beursdag is er nog een tafelgesprek met duurzame ondernemers uit de regio.

Bezoeken is kosteloos
Om 21:15 uur start een grote netwerkborrel voor exposanten en bezoekers. Ondernemers en professionals kunnen hun hart ophalen, op deze volle en inspirerende dag”, besluit Hoelen. Tickets voor het event zijn kosteloos en aan te vragen op venraybigbusiness.nl. De beurs opent voor bezoekers om 16:00 uur.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venray Big Business
  • Bron artikel: Venray Big Business
Gepubliceerd in Nieuws