facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 13, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Gratis cursus Politiek Actief

augustus 04, 2023

Hoe zit de gemeente in elkaar? Wat zijn taken van de gemeenteraad, hoe gaan raadsleden te werk en welke rol kunt u daarin hebben?

Het zijn een paar van de onderwerpen die aan bod komen in de cursus ‘Politiek Actief’ die u in augustus en september kunt volgen in het gemeentehuis van Venray.

Vijf avonden

In vijf avonden leert u hoe Venray wordt bestuurd en wat de gemeenteraad voor u doet. Maar ook hoe u invloed kunt uitoefenen. En misschien eventueel zelf de politiek in kunt gaan.

September

De cursus is gratis en vindt plaats op vijf woensdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur. De cursusavonden zijn: 30 augustus, 6, 13, 20 en 27 september 2023. Locatie is steeds het gemeentehuis van Venray.

ProDemos

De cursus wordt gegeven door ProDemos. Deze organisatie verzorgen dit soort cursussen door het hele land en ook bij de Tweede Kamer. Op de website van ProDemos vindt u meer informatie.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Of heeft u vragen over de cursus? Stuur dan een bericht naar de Griffie, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden kan tot en met woensdag 23 augustus. Let op: er is een beperkt aantal plekken!

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws