facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Ruim 6000 stokrozen in Venray Centrum West

augustus 04, 2023

Al vanaf begin 2022 zet een groep enthousiaste buurtbewoners van de wijk Venray Centrum West zich actief in om hun wijk mooier te maken en meer verbinding tot stand te brengen.

De ideeën  om de wijk kleurrijker te maken zijn uitgewerkt met Social Designer Aukje van Dijk.

Er zijn een aantal succesvolle straatacties geweest waar stokrozen van deur tot deur werden uitgedeeld, Je ziet dan ook vol trots de eerste bloeiende stokrozen verschijnen! Er zijn nu ook op verschillende plekken in de wijk zakjes op te halen met daarin zes stokrooszaadjes. Onder andere bij cafetaria/ eethuis Thielen, de Kemphaan en Den Hoender,  Kringloopwinkel De Ont-moeting.  Geef de stokrozen een mooi plekje in de wijk Venray Centrum West. De acties van deze groep zijn te herkennen aan het stokroos symbool.

Verbindingen en samenwerkingen zijn ook gelegd met met Wauw, de techniekafdeling van het Raayland College, Kusters-scholing, het Odapark en Wilms bestratingen, alles om de 6000 stokrozen opvallend zichtbaar te maken.

Wil je als bedrijf of bewoner van Venray Centrum West aanhaken bij deze mooie beweging neem dan zeker contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zondag 8 oktober vindt het oogstfeest plaats, waarbij zaadjes geruild kunnen worden en ervaringen en resultaten gedeeld.

De actie #meerkleuringroen is te volgen via Facebook en Instagram.

Kleurrijk West, Wonen Limburg en de gemeente Venray ondersteunen de acties van Kleurrijk West.

ceciliapad3

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Kleurrijk West
Gepubliceerd in Nieuws