facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Nieuwe single van Venraynaar Bram van Langen

juni 01, 2023

De uit Venray afkomstige Bram van Langen is een Nederlandse singer-songwriter en multi-instrumentalist. Hij studeerde gitaar en basgitaar aan het Conservatorium van Alkmaar en is al meer dan tien jaar een gepassioneerd artiest die jaarlijks minimaal 130 shows speelt.

Het podium is zijn gelukkige plek, of hij nu zijn eigen liedjes uitvoert of als sideman speelt in andere acts, zoals recentelijk met de indie-songwriters The Coo, Lewin en Annabel Laura. Hij heeft ook al meerdere malen door Europa getoerd en heeft daar ook veel inspiratie opgedaan voor zijn liedjes.

Wanneer Bram niet op het podium staat, zoekt hij rust en stilte om zijn gedachten te verzamelen en te ontsnappen aan de drukte en hectiek van onze luidruchtige moderne wereld. Hij ontdekte tijdens een rondreis de lange, rustige stranden en de overweldigend mooie natuur van Zweden. Dit land inspireerde hem en hij reist er regelmatig door om de cultuur en taal op te snuiven die daar organischer, kalmer en introverter aanvoelt.

Bram is een denker die gevoelig is voor de kleinste gebaren en momenten. In zijn muziek vertaalt dit zich in zorgvuldig afgewogen noten en woorden, gekozen vanwege hun klank en cadans, evenals hun betekenis. Deze worden verwerkt tot een fijn afgestemde poëtische structuur die de luisteraar uitnodigt om nog beter te luisteren. Hij laat zich inspireren door artiesten als Nick Drake, Jan Johansson, Paul Simon en Paul McCartney. Bram heeft een vergelijkbare affiniteit voor aangename melodieën en warme, betoverende harmonieën waarin de luisteraar een rustige plek kan vinden om in te verdwalen.

Je kan het nummer beluisteren via

https://open.spotify.com/album/5ekdrZSWyeQJ8ovkPjsVT8

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Bram van Langen
  • Bron artikel: Bram van Langen
  • Datum: donderdag 01 juni 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!