facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Recordaantal voorinschrijvingen Meerdaags Wandel Evenement

juni 01, 2023

Enkele dagen geleden werd al gemeld dat er een nieuw record was qua voorinschrijvingen. De teller stond toen op 1.543 terwijl het record van onze editie in 2022 1.517 was.

Woensdagavond om 23:59 uur is de voorinschrijving voor de 4e editie gesloten. Uiteindelijk is het aantal voorinschrijvingen nog fors toegenomen. De teller is blijven steken op 2.227 inschrijvingen. Ten opzichte van het vorig jaar is dit een stijging van bijna 47%.

Een ongelooflijk aantal. Zeker als je weet dat er vorig jaar sprake was van 1.885 inschrijvingen (voor en daginschrijvingen). Op dit moment hebben zich dus al meer wandelaars voor het wandelfeest aangemeld als het vorig jaar. Opvallend is dat de afstand van 30 km het meest geliefd is. Waarschijnlijk zijn dat wandelaars die aan het trainen zijn voor de Nijmeegse 4Daagse. De nieuwe afstand van 15 km scoort ook heel goed.

Deze opkomst is een geweldige beloning voor de vrijwilligers die de afgelopen maanden enorm hard gewerkt hebben om Venray op de wandelkaart van Nederland te zetten.

 

Het beloofd prima wandelweer te worden dus wil je ook nog deelnemen aan dit wandelfeest, en heb je je nog niet ingeschreven, dan kan dit nog tijdens het evenement.

De prijs van daginschrijving is € 9, = per dag ongeacht welke afstand je loopt en is inclusief een gratis consumptie en het felbegeerde pinspeldje.

Voor de 5 km op zondag 4 juni wordt een gezinskaart voor 2 t/m 6 personen gehanteerd. Deze gezinskaart kost € 10, =. De deelnemers aan de 5 km ontvangen geen herinnering en consumptie.

Van het inschrijfgeld wordt een gedeelte aan goede doelen gedoneerd, te weten Stichting ALS Nederland en Stichting Durf Te Vragen.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: MWV
  • Bron artikel: MWV
  • Datum: donderdag 01 juni 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!