facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Geslaagd jubileumweekend Oranje-Wit en SV Leunen

mei 30, 2023

In Leunen werd in het weekend van 26 tot en met 28 mei feest gevierd.

Samen met (oud) leden, sponsoren en vrijwilligers was het 3 dagen, én nachten, bal in Leunen.
 
Nadat samen met heel veel vrijwilligers de tent en spellen waren opgebouwd en ingericht kon op vrijdagmiddag het eerste deel van het feestweekend beginnen. De jongste jeugd van Oranje-Wit en SV Leunen hielden voor het eerst samen de afsluitdagen voor de jeugd. Na de eerste spellen waren er frietjes voor alle aanwezigen, en natuurlijk werd er flink gestreden om de prijsjes. Het spijkerbroekhangen was een van de uitdagende spellen die door de organisatie afsluitweekend georganiseerd waren samen met de organisatie van het stratentoernooi. Waar datzelfde spijkerbroekhangen ook het finale spel was. De sport gedurende de overnachting was om vooral maar zo weinig mogelijk te slapen, aan de prachtige slaaplek in de feesttent heeft het zeker niet gelegen.
 
Op zaterdag was er het vervolg op de afsluiting Oranje-Wit en SV Leunen. Op het einde daarvan werden de jeugdkampioenen van SV Leunen gehuldigd door de voorzitter. Aansluitend was de lunch van Oranje-Wit, de strafworpbokaal en huldiging van de jeugdkampioenen.
 
Om 7 uur in de avond ging het grote jubileumfeest van start. We begonnen met een kopje koffie met een heerlijke Oranje-Wit en SV Leunen bonbon. Nadat de voorzitters van beide verenigingen de avond geopend hebben werden er de kampioenen van Oranje-Wit gehuldigd en twee jubileumleden van het eerste uur door Gijs Lanen in het zonnetje gezet, Wies Loonen en Maria Nabben proficiat.
 
Sv Leunen, maakt van de mogelijkheid gebruik om het jubileumboek te presenteren. De jubileumboekcommissie werd bedankt voor haar werkzaamheden. Tom Loonen, Carel jeuken en Wiel Broers (Rob Hendrix ontbreekt op de foto) hebben samen met voorzitter Lucien Peeters hieraan gewerkt. De eerste twee boeken werden aangeboden aan het oudste en jongste lid van SV leunen. Jan Janssen (88) staat hier samen hand in hand op de foto met Jep Janssen (4). Nadat alle vrijwilligers en sponsoren nogmaals waren bedankt kon het feest beginnen. De tent liep snel vol naar de climax van de avond. Jeugdige fans hadden zich bij de kleedkamer verschalkt om een glimp op te vangen van hun idool. Als beloning mochten ze nog samen met John Tana op de foto voor het optreden. Stipt om 23 uur stapte John Tana het podium op, het dak ging eraf. Een geweldig optreden in de feesttent maakte deze avond bijna compleet. De Dj’s maakten de avond op een geweldige manier af samen met de jeugd, en de iets oudere jeugd die massaal opgekomen was. De BBQ hamburgers van John Verkoeijen vonden gretig aftrek, nog voor het einde van de avond was alles op.
 
Op zondag was er het stratentoernooi nieuwe stijl. Sinds vorig jaar, toen voor het eerst na Corona weer een toernooi kon worden gehouden, is het de gewoonte om de feestavond direct na het toernooi te laten starten. De klassieke broodjes frikandel en kroket hebben plaatsgemaakt voor allerlei lekkere hapjes van John Verkoeijen die ook op zondag weer gretig aftrek vonden. Naast de sporten voetbal, korfbal en volleybal werd er gestreden met  jeu de boules, een kracht en waterspel en natuurlijke de rode draad. De eerste jubileumboeken werden middags opgehaald in de feesttent bij bestuurslid Richard Janssen. Het stratentoernooi, wat steeds meer een gezellige reünie aan het worden is van (oud) Leunen-Veulen en Heidenaren, werd uiteindelijk gewonnen door de Steegsehaan. Sven Thijssen van Steegsehaan versloeg de twee andere finalisten tijdens de (halve)finale spijkerbroekhangen. De dag werd afgesloten met muziek van de live band NoColour.
 
De jubileumboeken kunnen nog op twee momenten afgehaald worden in de kantine van het sportpark in Leunen. Donderdag 7 juni van 19-20 uur en op maandag 12 juni van 19-20 uur.
 
Met dank aan veel vrijwilligers hebben we een prachtig jubileumfeestweekend kunnen organiseren zonder noemenswaardige incidenten. Als besturen van SV Leunen en Oranje-Wit zijn we dan ook bijzonder trots en dankbaar speciaal voor alle mensen die hun bijdrage hebben geleverd aan dit mooie feestje.
 
Met sportieve groeten,
Bestuur SV Leunen en Oranje-Wit en de jubileumcommissie!
 
Voor foto's kijk hieronder.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: SV leunen
  • Bron artikel: Oranje Wit
  • Datum: dinsdag 30 mei 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!