facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 26, 2024
     
Gemist kijk live luister live

50 jarig jubileumfeest wijkcentrum "Den Hoender"

mei 30, 2023

Op 17 en 18 juni viert Wijkcentrum "Den Hoender" dat het wijkgebouw 50 jaar bestaat! Er staan diverse festiviteiten op het programma.

Op zaterdag 17 juni start het feestweekend om 20:00 uur uur met de Venrayse band "De Peelzwervers". Wie kent ze niet? Kom gezellig dansen op de klanken van weleer in het Wijkcentrum van Venray-west. De toegang is gratis!

Zondag is een volle dag met voor elk wat wils. Om 12:00 uur gaan de deuren open voor een tentoonstelling met beeldmateriaal van vroeger: Terug in de tijd met "Den Hoender". Kunt u zichzelf of oude bekenden terugvinden op de oude foto’s die er zijn uitgestald? Dat zorgt dan beslist voor mooie herinneringen en wie weet wie u deze middag in levende lijve allemaal tegenkomt!

Vanaf 14:00 uur zal "G’woon Jan" zorgen voor de muzikale omlijsting van deze dag. Van disco tot het Nederlandse lied. Dat wordt dansen en zingen!

Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht. Koffie, thee en ranja zijn gratis. De overige consumpties zijn € 2,00. De frituurwagen van "Friet van Lei" zal vanaf 16:00 buiten staan waar tegen inlevering van  consumptiemunten besteld kan worden waar u trek in heeft.

Ook de jonge feestvierders zijn welkom. Breng kinderen en kleinkinderen dus gerust mee. Er zijn spelletjes waar de kinderen zich uren mee bezig kunnen houden. Ook is er iemand die de kinderen zal schminken. Om 18:00 uur is het feest helaas weer voorbij.

Dit is de tekst van onze website: https://www.denhoender.nl/2023/05/25/50-jarig-jubileum-wijkcentrum-den-hoender/

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Wijkcentrum "Den Hoender"
  • Bron artikel: Wijkcentrum "Den Hoender"
Gepubliceerd in Nieuws