facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 02, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

BoekStartdag Venray

mei 22, 2023

Kom allemoal gezellig mit dien kiendje noa de bieb, leef luuj!

Zaterdag 3 juni zijn de allerjongste bezoekers van de bieb extra welkom. Evenals hun ouders/verzorgers opa’s en oma’s. Tijdens deze BoekStartdag wordt er voorgelezen, geknutseld en worden er liedjes gezongen.

U kunt samen lekker bewegen tijdens de prentenboekenyoga. Met een speciale video-les van De Honingbij Kinderyoga.
Kies verschillende materialen uit, maak hiermee een eigen ontdekfles. Naar welke kleuren en voorwerpen kijkt uw kindje het allerliefst? Bij het knutselen krijgt u hulp van vrijwilligers. Het Mama Café is deze dag ook aanwezig, maak kennis met de organisatie. Én als aandenken aan deze BoekStartdag in de bieb kunt u samen op de foto, in de speciale fotohoek. We printen de leukste foto meteen zodat u deze mee naar huis kan nemen!

Wist u dat voorlezen en leesplezier bijdraagt aan de ontwikkeling van jonge kinderen? In Bibliotheek Venray vertellen we daar graag meer over. Kom langs, schrijf uw baby of dreumes gratis in en krijg een BoekStartKoffertje cadeau!

Dit programma begint om 10.00 uur en eindigt om 11.30 uur. Toegang is gratis. Meld u aan via biblionu.nl/activiteiten iedereen is van harte welkom, ook wanneer u geen lid bent van BiblioNu.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: biblionu
  • Bron artikel: biblionu
  • Datum: maandag 22 mei 2023