facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Vacature van de week bij Match

mei 09, 2023
Match voor vrijwilligers is samen met Stichting Level Inn op zoek naar vrijwilligers om de jeugd te helpen.
Stichting Level Inn, een organisatie die zich richt op het bieden van nieuwe mogelijkheden aan jeugd & Jongeren, is op zoek naar nieuwe vrijwilligers om het team te versterken. Het vinden van nieuwe vrijwilligers is momenteel een grote uitdaging voor de organisatie, maar ze hopen via deze weg meer mensen te bereiken en te vertellen over de voordelen van vrijwilligerswerk.
In een tijd waarin mensen het steeds drukker hebben, is het moeilijk om vrijwilligers te vinden die zich willen inzetten voor een goed doel. Bij Stichting Level Inn worden alle vrijwilligers enorm gewaardeerd, omdat ze essentieel zijn om de organisatie draaiende te houden.
 
Als vrijwilliger draag je bij aan de ontwikkeling van de jeugd en zorg je voor nieuwe mogelijkheden en activiteiten op het gebied van techniek, muziek, spel en beweging. Binnen de organisatie is iedereen gelijk aan elkaar en wordt er samengewerkt om ideeën en feedback te delen. Samen zorgen de vrijwilligers en het bestuur voor een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod van activiteiten voor jongeren.
 
Door als vrijwilliger bij te dragen aan de organisatie, draag je bij aan de ontwikkeling van de jeugd en krijg je zelf ook de kans om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Stichting Level Inn nodigt iedereen uit om vrijwilliger te worden en deel te nemen aan het team. Of je nu veel of weinig tijd hebt, er is altijd een manier om bij te dragen. Als vrijwilliger bij Stichting Level Inn krijg je de kans om je eigen talenten te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en bij te dragen aan een betere toekomst voor de jeugd.
Dus, ben jij op zoek naar een manier om bij te dragen aan de maatschappij en tegelijkertijd nieuwe ervaringen op te doen? Overweeg dan om vrijwilliger te worden bij Stichting Level Inn. Samen zorgen we voor nieuwe mogelijkheden en een betere toekomst voor de jeugd.
Voor verdere informatie kijk op de vacature site van Match voor vrijwilliger, www.ditisietsvoorjou.nl.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Stichting Level Inn
  • Bron artikel: Match voor Vrijwilligers
  • Datum: dinsdag 09 mei 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!